LA CASTANYERA 2011






COM CADA ANY ENS HAN VINGUT A VISITAR UNES SENYORES MOLT VELLETES QUE VIUEN A LA MUNTANYA


LES CASTANYERES!!!!!


ELS HEM CANTAT I BALLAT UNES CANÇONETES I ELLES MOLT AMABLES ENS HAN DONAT CASTANYES TORRADES QUE HEM POSAT A LES CISTELLES QUE ENS HAVÍEM PREPARAT. LES HEM TASTADES

UFFF QUÈ BONES!!!!!



L'EQUIP DE MESTRES D'INFANTIL VOLEM DONAR-LOS LES GRÀCIES A LES CASTANYERES PER SER TAN SIMPÀTIQUES, TINDRE TANTA PACIÈNCIA I VINDRE DE TANT LLUNY PER ALEGRAR-NOS LA VESPRADA.





2 comentarios:

MARIA LA CASTANYERA dijo...

Quina vesprada mes agradable vaig passar en companyia dels nens i nenes d' infantil i quines cançons mes boniques que em van cantar a mi i a les meues dues companyes i ¡que be van ballar!. Ho vaig passar genial.......Ah!!! que no os he dit qui soc.....Soc Maria la castanyera. Salutacions i besets per a tots i records de Vicenta i Dolores la castanyera. ¡¡Fins l' any que ve!!

Dolores la castañera ( Lore ) dijo...

Hola,
Soy Dolores, la amiga de Maria y Vicenta, las castañeras.....Menuda tarde pasamos en muy buena compañia de esos niños tan buenos y simpaticos. Yo tambien os quiero dar las gracias por todo lo que hicisteis por nosotras, ya que estabamos muy cansadas de tanto caminar......¡¡¡¡ Que alegria estar rodeada de tanta juventud tan maravillosa!!!! Espero que nuestra visita fuera de vuestro agrado y espero veros el año que viene. Un beso para todos los niños y niñas y tambien para las proferas que estuvieron atentas en todo.Nos vemos pronto.