LA PASQUA

El temps no ens va acompanyar per pujar al Calvari. Amb xiquets i xiquetes xicotets i cap lloc sec per seure a menjar la mona, vam decidir quedar-nos a la classe, però igual vam fer festa.

Primer, cada classe va parlar de la Pasqua i de tot alló que voliem fer en les vacances i a continuació prepararem la classe per esmorzar.
Cada xiquet va traure la mona; alguns la que vam fer al cole, altres una diferent (qui es por resistir a berenar una mona acabada de fer) i altres esmorzar; i la van devorar en un obrir i tanar d'ulls, tot acompanyats de música "pasqüera". A continuació, ens vam reunir totes les classes i vam veure un peli a la classe de les papallones.

Per la vesprada, vam fer tallers. Aprofitant tota la feina que hem realitzat cada classe al voltant d'un país, ens va pareixer que la millor guinda seria fer una festa amb coses divertides de cada lloc.
Hi havien 5 tallers que eren d'ineternivell, és a dir, xiquets barrejats de les tres edats.
A la classe de les papallones es realitzaven pai-pais xinessos, a la de les girafes feien polseres de pasta Keniates, a la de bruixes i bruixots feien màscares del dia dels morts mexicà, a la dels elefants balls típics espanyols amb equilibri i en la dels gossos feiesn pintures de cara com els aborigens australians.

Cada grup va anar a cada taller i així tots gaudirem un poquet de cada país.


No hay comentarios: