SORTIDA A VILA-REAL

El passat dimecres 18, tots emocionats ens vam preparar per anar d'excursió. Amb les motxilles plenes de provisions, gorra i protecció vam empendre el nostre viatge.
Primer vam pujar a l'autobus i cantant, cantant vam a arribar al nostre destí; premi!!! sense cap mareig.

Només arribar, unes mestres d'Educo ens esperaven. Vam esmorzar i de seguida vam fer grups de diferents nivells (així aprofitem per conèixer xiquets i xiquetes d'altres classes) i sorpresa!!! ens van regalar un mocador de color.
A continuació, per grups anavem viatjant pel món on vam fer molts jocs.

Vam passar per Espanya fent una paella; per Italia ballant amb màscares al carnaval de Venecia; a Kenia de Safari; al Pol Nord contant contes dins d'un iglú; a la India reconstruint El Taj Mahal; a Nova Zelanda buscant al Diable de Tasmania; descobrit Turquia fent collars; veient els carrers de Nova York,... i molts jocs més.
També ens van pintar la cara, ... i amb tant de joc la fam ens va vindre, així que la la 13:30 vam obrir els entrepans,mmmm que bó.

Despres de dinar i fer pipi, vam continuar jugant (es que hi havien tants...), però tot lo bó s'acaba i a les 16:00 vam recullir les motxilles i posarem rumbe a l'autobus.

Desprès de convèncer al xòfer que ens posara la radio, algú que altre no va poder vèncer a la son, però el trajeccte no era massa llarg com per entrar en somnis, i per fi a l'Alcora vam arribar.

En conclusió: va ser un dia meravellós.




Com sempre, anirem posant més fotos.

No hay comentarios: